Molten Logo

 

Around the world...Molten_aroundtheworld1

For the real game

Molten Facebook Vind ons leuk op facebook
reglement

Moltens slogan ‘For the real game’ staat exact voor wat wij willen bereiken met onze producten en activiteiten. Het is de weergave van onze overtuiging dat atleten pas tot volle ontplooiing komen met materialen en ballen die perfect zijn  om een maximale prestatie neer te zetten.

De merken door Molten aangeboden weerspiegelen duidelijk onze visie, missie en waarden. Ons merkengamma is de uitvalsbasis en de leidraad voor al onze activiteiten, die door elk van onze  medewerkers wordt onderschreven.

Visie

Sport wordt enkel geloofwaardig wanneer atleten tot het uiterste gaan om hun maximaal potentieel te bereiken.

Missie

Wij produceren en perfectioneren onze materialen dermate, dat atleten hun optimale capaciteiten kunnen benutten.

Waarden

Nieuwsgierigheid – Verbazende oplossingen ontdekken
Perfectie – Idealen in realiteit omzetten
Expertise – Vertrouwen opbouwen door vakmanschap
Veelzijdigheid – Creatief plezier via nieuwe uitdagingen

Als onderdeel van onze betrokkenheid met de échte sport, verbeteren we zowel de technische kenmerken van onze producten als onze klantenservice. Door merknaam en product in één adem te noemen, verkennen we een onbetreden en vernieuwend terrein.  Bijvoorbeeld: Molten ontwikkelde het technisch vernuft ACENTEC om te gebruiken in merkballen als de VANTAGGIO voetbal.
We gaan ‘For the real game’ in elk aspect van onze bedrijvigheid, waardoor we een reputatie opbouwen van superieure technologie en marketing, om zo onze aanwezigheid op de markt te versterken.